Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Strijden tegen kinderkanker doen we samen!

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter.

Fysiotherapie Gestel steunt Stichting KiKa

Afgelopen december zijn wij daarom onze actie gestart om Stichting KiKa te helpen in de strijd tegen kinderkanker. Vrijwilligers van Stichting L’Espoir hebben hiervoor sleutelhangers gemaakt in de kleuren van de praktijk. Elk snoetje van deze zogenoemde MonKi’s wordt met de hand getekend en elk lijfje geknoopt. Inmiddels hebben al onze MonKi’s hun weg gevonden naar een trotse, nieuwe bezitter. Voor elke MonKi is een bedrag van €2,75 gedoneerd aan Stichting KiKa. Daar zijn we trots op!

Strijden tegen kinderkanker doen we samen

Onze actie ging niet onopgemerkt voorbij. Hans Loots, directeur van PHC tailored telecom, heeft onze actie omarmd en ervoor gezorgd dat MonKi nog groter op de kaart staat in Brabant. Inmiddels zijn er een groot aantal MonKi’s gesponsord en verkocht. Dat vinden we fantastisch! Tussen de trotse bezitters vinden we een aantal bekenden. Herken je ze?

Strijd jij ook mee?

Help jij ook mee in de strijd tegen kinderkanker? Doneer €2,75 en ontvang als dank een MonKi voor aan je sleutelbos of tas. Neem contact op met PHC tailored telecom via 040 - 211 11 11 of loop even bij ze binnen op Flight Forum 1700 in Eindhoven. Je mag je gegevens ook bij onze receptie achterlaten of in een mailtje naar info@fysiotherapie-gestel.nl sturen. Wij zorgen er dan voor dat je gegevens bij PHC terechtkomen.