Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Extra Specialisaties

Schouder (diagnostiek, behandeling en revalidatie)
Wervelkolom / Manuele therapie

Gevolgde Opleidingen

Fysiotherapie HBO Master
Manuele therapie SOMT
Cursus schouderrevalidatie en - diagnostiek

E-mail: tdekkers@b-fysic.nl
BIG-nummer:
79033068004

Over Tom

Sinds 2014 is Tom werkzaam bij Fysiotherapie Gestel. Hij houdt zich hoofdzakelijk bezig met de behandeling van schouderklachten en wervelkolomklachten. Zijn passie voor schouderklachten komt voort uit de complexiteit van het gewricht en de grote impact die schouderklachten kunnen hebben op iemands leven.

Fysiotherapie Gestel is een intensieve samenwerking  aangegaan met het Catharina Ziekenhuis en het MMC Eindhoven. Door de korte lijntjes hebben we goed contact met de orthopeden en kunnen we in samenspraak de revalidatie zo patient specifiek maken. Tevens loopt Tom in het ziekenhuis regelmatig schouderspreekuur mee met de orthopedisch chirurgen en heeft hij diverse operaties meegekeken om zo precies te weten wat er gebeurt bij de operatie en hoe de revalidatie het beste ingezet kan worden.

Tom houdt zich graag bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en behandeling, zodat hij altijd up-to-date is en samen en in overleg met zijn patiënten kan komen tot een behandelplan of behandelstrategie die én het beste bij de specifieke patiënt past, én het beste voor de patiënt is.