Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Onze diensten

Al onze fysiotherapeuten hebben zich in één of meerdere aandachtsgebieden verdiept of zijn daar mee bezig. En blijven daar mee bezig!

Verder lezen

Expertise

Orthopedische knie- en heupklachten

Gevolgde Opleidingen

HBO Fysiotherapie
Leefstijlcoach i.o.

E-mail: lsietsma@b-fysic.nl
BIG-nummer: 49923205804

Over Lucy

Lucy heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ze speelt al 10 jaar volleybal en loopt af en toe hard. Het behandelen van (terugkerende) klachten met functionele training, advies en instructies vindt Lucy erg belangrijk naast het behandelen op de behandelbank.

Een essentieel onderdeel van de behandeling is het voorkomen van klachten. Dit heeft haar ertoe bewogen om zich bij te scholen tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Hierdoor leert zij meer over de fase die voorafgaat aan een klacht en kan zij als coach inspelen op oorzaken die voor een disbalans zorgen in uw gezondheid. Lucy benadert gezondheid/leefstijl in een bredere zin. Lichamelijke functies zoals slaap, voeding en beweging komen aan bod maar ook het mentale welbevinden: stress en zelfbeeld.

Tot slot neemt zij ook de kwaliteit van leven mee: sociale contacten, steun uit de omgeving, participatie in de samenleving.