Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Onze diensten

Al onze fysiotherapeuten hebben zich in één of meerdere aandachtsgebieden verdiept of zijn daar mee bezig. En blijven daar mee bezig!

Verder lezen

Extra Specialisaties

Complexe Pijn
Mulligan
Bindweefselmassage

Gevolgde Opleidingen

Fysiotherapie HBO
Sporttraumatologie
Cyriax
Mulligan

E-mail: lboon@b-fysic.nl
BIG-nummer: 19033207804

Over Luc

Luc heeft in Utrecht de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd. Na zijn studie trok het Brabantse land hem meer dan een langer verblijf in Utrecht en hij besloot terug te keren om in Eindhoven te werken en wonen. Luc is meteen in de particuliere fysiotherapie te werk gegaan en is samen met zijn collegae van toen, Loek Peters en Tim van Beers, in het jaar 2000 Fysiotherapie Gestel gestart. Toen nog een klein clubje maar inmiddels is Fysiotherapie Gestel uitgegroeid tot een grote (25 medewerkers), zeer goed gespecialiseerde praktijk met meerdere aandachtsgebieden.

De aandachtsgebieden van Luc zijn; complexe enkel- en voetproblematiek, chronische pijn en in het bijzonder CRPS (Complex Regionaal Pijn Syndroom, voorheen de Posttraumatische Dystrofie.; veelal hand/pols en enkel/voet). Het werken met complexe (pijn)klachten heeft Luc altijd als enorm uitdagend gezien en is behalve erg enerverend, ook zeer dankbaar. Deze patiënten hebben vaak een lang bestaand pijn- en functieprobleem en Luc is zelden de eerste in de rij van behandelaars. Doordat de kennis over het ontstaan en in standhouden van de pijn steeds meer duidelijk aan het worden is, zijn we bij Fysiotherapie Gestel in staat om hier zeer goede resultaten bij de krijgen. Patiënten die enige jaren geleden nergens hulp konden krijgen, vinden hun weg naar onze praktijk. De patiënten komen hiervoor uit alle delen van het land: vaak op verwijzing van een arts, maar niet zelden om eens te kijken ‘wat er aan mogelijkheden zijn’. Er is veel mogelijk, en we volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Om dan iemand die lang in een rolstoel zat, weer te zien rennen in onze oefenzaal is een enorme kick en geeft veel voldoening voor ons team.
Luc is uiterst gelukkig met zijn werkpositie binnen Fysiotherapie Gestel en hoewel er ook veel managementtaken op zijn bord liggen, kan hij de patiëntenzorg, en de verdere ontwikkeling in de pijnbestrijding absoluut niet missen. Luc streeft naar topzorg voor patiënten; alleen het beste is goed genoeg!