Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

 

Onze diensten

Al onze fysiotherapeuten hebben zich in één of meerdere aandachtsgebieden verdiept of zijn daar mee bezig. En blijven daar mee bezig!

Verder lezen

Gevolgde Opleidingen

HBO Fysiotherapie

E-mail: fleermakers@b-fysic.nl
BIG-nummer: 39923168404

Over Freek

Freek heeft zijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond in 2017 op de huis-eigen Fontys in Eindhoven. Erg gemotiveerd heeft hij alle jaren tijdens zijn studie Fysiofitness lessen gegeven. Na het afstuderen heeft hij enkele maanden gewerkt als fysiotherapeut en daarna vertrokken om te gaan reizen. Na een volle vijftien maanden van zelfstandig avonturen en veel leerzame ervaringen verder is hij terug gekeerd om met vol enthousiasme per maart 2019 als Fysiotherapeut te starten bij Fysiotherapie Coevering.

Freek heeft tijdens zijn reis op verschillende plekken gewerkt met name als instructeur/sportmasseur, deze kennis en vaardigheden vanuit Nieuw-Zeeland neemt hij mee en verliest hij niet!

Met een passie voor het adviseren van mensen zit Freek precies op zijn plek hier. Zijn actieve leefstijl, grote interesse in het bewegingsapparaat en kennis binnen de oefentherapie heeft Freek een mooie basis gecreëerd om als fysiotherapeut te starten en dat belooft veel goeds.