Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Extra Specialisaties

Neurologische spierziektes MS/ALS
“partiele” dwarslaesie
TKP / THP
Knieklachten

Gevolgde Opleidingen

Fysiotherapie HBO
Sportfysiotherapie
Master of Sience, physical therapy of sports
Blessurepreventie

E-mail: cas@fysiotherapie-gestel.nl

Over Cas

Sinds 2009 is Cas werkzaam als algemeen fysiotherapeut en sinds 2015 ook als sportfysiotherapeut. In die hoedanigheid begeleid hij recreatieve, maar ook topsporters.
Het werken met patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat en dan met name aan de knie is het mooiste werk wat er is. Het is zijn uitdaging om de patiënt weer te helpen zijn of haar doelen te bereiken. De postbode weer aan het lopen en de voetballer weer op het veld te krijgen. Het leveren van die zorg doet hij met volle focus en op de meest efficiënte en effectieve manier. Het samenwerken met collega fysiotherapeuten, andere paramedici, orthopeden, sportartsen en dit dan toepassen binnen zijn werkkring is daar een goed voorbeeld van.Korte lijnen en samenwerken is essentieel in het behandelproces.

Naast zijn werk als “sport”fysiotherapeut sport hij zelf ook graag. Tennissen, hardlopen (halve marathon), skiën en mountainbiken. Het sporten dan wel alle andere dagelijkse activiteiten weer optimaal kunnen uitvoeren is onlosmakelijk verbonden met een goed revalidatieproces. Het speelt een centrale rol in ons leven en dat maakt het werken als fysiotherapeut zó ongelooflijk leuk, interessant en afwisselend.