Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Voordat Bea bij Fysiotherapie Gestel kwam werken, is zij ook actief geweest in de medische wereld. Eerst ruim een decennium als intensive care verpleegkundige en daarna ongeveer een gelijke periode in de medische onderzoekswereld als CRA (Clinical Reseach Associate). Hierdoor heeft zij veel ervaring opgedaan in het omgaan met patiënten, het coördineren en begeleiden van projecten en het samenwerken met verschillende disciplines op elk niveau.
Sinds 2008 is Bea bij Fysiotherapie Gestel werkzaam in de functie van Office Manager. Dat houdt in dat zij aanspreekpunt is voor de receptie en de administratie en daarnaast ondersteunend en uitvoerend bezig is voor de maatschap.

Haar passie ligt vooral in het uitzoeken en implementeren van nieuwe zaken en het ondersteunen van mensen, of dit nu haar collegae zijn of u als patiënt met uw vragen. Heeft u tips of verbeterpunten voor onze praktijk, op welk vlak dan ook, dan nodigen we u van harte uit deze bij Bea kenbaar te maken via het e-mailadres hieronder.

Werkzaam op

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag

E-mail
bvbeers@b-fysic.nl