Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

 

Maak kennis met ons team

 

Wilt u een algemeen fysiotherapeut die van alle blessures en aandoeningen een beetje weet. Of wilt u, net als bij de arts-specialist in het ziekenhuis, een therapeut die helemaal op de hoogte is van alle in's en out's van úw probleem?

Voor dat laatste hebben wij gekozen!

Al onze fysiotherapeuten hebben zich in één of meerdere aandachtsgebieden verdiept of zijn daar mee bezig. En blijven daar mee bezig!
Dat betekent dat bij uw aanmelding ook altijd gevraagd wordt naar uw klacht of aandoening zodat u meteen bij de therapeut gepland kunt worden die het meeste kennis en expertise van uw klachten heeft. In het geval dat u een verwijzing heeft van een arts of fysiotherapeut van een collega-fysiotherapiepraktijk, heeft deze dat meestal al gericht aan u of op de verwijzing aangegeven en zullen wij voor een correcte planning van de intake bij die deskundige fysiotherapeut zorgdragen.

Neem voor een overzicht per regio of aandoening/ziekte een kijkje op onze Lichamelijke klachten pagina om te zien wát we voor u kunnen doen. Hieronder ziet u wie de expert therapeut daarvoor kan zijn.

Praktijkleiding

Fysio- en Manueel Therapeuten


Jutta Prünner


Michael Zimmerman


Joeri Polman


Rico Janssen


Nathalie Bernards

Office Manager

Receptie en telefonistes


Ines Buitelaar


Marlou Beeks

Administratie en debiteurenbeheer


Desiré van den Anker


Hanneke Kolsters