Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven
Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 t/m 18:00 | Za t/m 12:30

Niet meer een fysiotherapeut die als generalist werkt en dus van alle markten een "beetje" thuis is. We hebben juist alle therapeuten de kans gegeven om in hun interessegebied een expert te worden en dat zo goed mogelijk bij uw klachten of blessures te laten aansluiten.

Dus niet meer een therapeut die "ook wel wat van uw rug, of uw enkel" afweet. Nee, elke therapeut bij ons heeft een expertise. Bijvoorbeeld op knieproblemen, of sportblessures of revalidatie, of rugproblemen, of COPD/longproblemen. Voor een overzicht welke experts en met welke aandachtsgebieden we in huis hebben kunt u naar de pagina 'Expertise'.

De hoofdvestiging is in het karakteristieke pand, recent aangepast aan alle nieuwe normen op inrichting en uitstraling, aan de Jan van Boendalelaan. Een verbindingsstraat van de in Eindhoven zeer bekende Hoogstraat en Gestelsestraat, binnen de ring. De praktijk is door zijn ligging, vlak bij het centrum en met voldoende eigen parkeerplaatsen en overdekte fietsenstalling, prima bereikbaar voor Eindhovenaren én klanten uit de verre omgeving. Door onze expertises waarin we ons onderscheiden van wat kleinschaliger opgezette collega-fysiotherapiepraktijken én de daarbij behorende directe lijnen met artsspecialisten in de verschillende ziekenhuizen en revalidatiecentra en SMA (Sport Medische Adviescentra), weten mensen van ver buiten de regio ons te vinden.

Door de flinke groei die we de laatste jaren hebben doorgemaakt met uitbreiding naar 7 locaties, hebben we per 1 januari 2012 ervoor gekozen een viertal locaties af te splitsen en deze zelfstandig onder de naam Handencentrum-Fysiotherapie B.V. te laten doorstarten. Voor meer informatie over fysiotherapie binnen deze centra verwijzen wij u graag naar de website van Handencentrum EU.

Hiermee bestaat Fysiotherapie Gestel uit de hoofdlocatie aan de Jan van Boendalelaan 1 met de nevenvestigingen in de volgende gezondheidscentra:

We nodigen u graag uit om kennis te maken met onze praktijk en onze teamleden. Dat kan prima via de site, maar nog veel liever ontvangen we u als klant/patiënt in de praktijk.