Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Bij Fysiotherapie Gestel kunt u terecht voor fysiotherapie en andere soorten therapieën zoals manuele therapie, oedeemtherapie en handtherapie. Maar ook voor FysioFitness en Sportfysiotherapie bent u bij ons aan het juiste adres.

Medical taping

Een aantal van onze fysiotherapeuten is gespecialiseerd in tapen, ook Medical Taping (de veelkleurige tapes die u tegenwoordig regelmatig bij (top)sporters ziet).

Verkoop van oefenmaterialen, braces, etc.

Bij Fysiotherapie Gestel kunt u terecht voor vrijwel alle bandages, braces en steunmaterialen op sport en ADL (Activiteiten Dagelijks Leven) gebied. We hebben hier de meest voorkomende materialen op voorraad en anders kunnen we het binnen één dag besteld én in de praktijk hebben. Uiteraard gaat het aanmeten van deze orthesen hier aan vooraf.
Fysiotherapie Gestel is supplier van Tempurkussens, The Athletic Pillow, de Fitbal, Therabands en nog vele andere zaken.

Vraag uw therapeut of onze receptionistes naar de mogelijkheden.

Reïntegratie en werkplekvoorlichting en training

We hebben jarenlange ervaring met arbeidsgerelateerde klachten, vooral op de kantoorwerkplekken. Vanuit die expertise kunnen we u als persoon, maar vooral ook bedrijven, prima ondersteunen in het geven van voorlichting over gezond werken én de werkplek analyseren en adviezen geven om dat te optimaliseren. Na het maken van een zogenaamd tailor-made plan van aanpak kunt u ons inhuren om op u op locatie of bedrijf te ondersteunen en daarmee dreigend of actueel ziekteverzuim terug te dringen.

Onze kennis hierover is ruim aanwezig en we hebben ons daardoor al meerdere malen mogen verheugen op publicaties over onze werkwijze in vakbladen en media (o.a. Eindhovens Dagblad).

Voor meer informatie kunt contact opnemen met Tim van Beers.