Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Voordat u start in een FysioFitness groep, vindt er een intake plaats. Tijdens de intake worden naast het persoonlijk vraaggesprek (anamnese) meerdere testen afgenomen om uw mogelijkheden en eventuele beperkingen zo volledig mogelijk in kaart te brengen. Pas hierna zult u onder begeleiding van een gekwalificeerde fysiofitnessinstructeur gaan trainen in een groep. We streven er naar om maximaal twaalf deelnemers per groep te plannen.

Ook mensen die geen klachten hebben en die onder begeleiding willen sporten zijn van harte welkom. Wij zorgen voor een individueel programma op maat en zullen u helpen om op een sportieve en verantwoorde manier "fitter" te worden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze brochure "FF brochure".

Naast de medisch verantwoorde training onder begeleiding van een gekwalificeerde fysiofitnessinstructeur, hebben we ook nog de mogelijkheid om zelfstandig te komen trainen in onze goed geoutilleerde oefenzaal. Er loopt, op de momenten dat er zelfstandig getraind kan worden, meestal wel een fysiotherapeut in de oefenzaal rond die u even kunt aanschieten voor vragen of ondersteuning.

Ook hiervoor verwijzen wij u graag naar onze brochure "Zelfstandig trainen bij Fysiotherapie Gestel".

Aanmelden voor FysioFitness kan middels onderstaand formulier:

 

FysioFitness
reCAPTCHA