Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Wat kun je van de eerste afspraak verwachten?

Wil je een afspraak maken zonder verwijzing? Dan zal de therapeut eerst een zogenaamde screening uitvoeren. Dit duurt ongeveer 10 minuten en de therapeut zal mede met behulp van vragen en eventueel een paar testen bepalen of therapie zinvol is. In de meeste gevallen wordt er na de screening een intake en onderzoek gedaan.

Wanneer je met een verwijzing naar de fysiotherapeut komt, zal er ook een intake en onderzoek plaatsvinden. De therapeut zal samen met jou aanvullende gegevens doornemen en lichamelijke testen doen. Dit wordt allemaal door de therapeut in een digitaal medisch dossier vastgelegd. Hierna zal de therapeut de diagnose met je bespreken en een behandelplan voorstellen. Omdat wij maar ook certificeringsinstanties en verzekeraars zorgvuldig onderzoek en diagnosebepaling erg belangrijk vinden, is de eerste afspraak hier grotendeels mee gevuld.

Om ervoor te zorgen dat de therapeut alle tijd heeft voor jou sturen we je na aanmelding een e-mail. In deze e-mail vragen we je om een aantal vragenlijsten in te vullen. De therapeut zal deze vragen met je doornemen en aanvullen waar dat nodig is.

Vaak plannen wij de eerste behandeling aansluitend op de screening, intake en het eerste onderzoek. Dit betreffen twee losse afspraken die dan ook apart op declaraties of facturen vermeld worden. Mocht je meer willen weten over onze tarieven dan kun je deze hier inzien.

We hebben gemerkt dat er vaak vragen bestaan rondom een chronische indicatie en de hierbij behorende vergoedingen. De antwoorden op de veel voorkomende vragen kun je hier vinden. Heb je vragen over je (aanvullende) verzekering of eigen risico? Stel deze dan aan je eigen zorgverzekeraar.

Snelle Aanmelding

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in om je aan te melden bij Fysiotherapie Gestel en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

reCAPTCHA