fbpx
Expertpraktijk met 3 vestigingen in Eindhoven

Ben jij al zomerfit?

Lekker in je vel deze zomer!

Wil je grondig met je gezondheid aan de slag? Heb je klachten waarbij bewegen minder makkelijk gaat? Dan kan het soms een drempel zijn om te gaan sporten. Misschien gaat het niet omdat je lichaam dat (nog) niet toestaat wegens een blessure, beperkingen of teveel pijnklachten.

Wij zorgen samen met FOOD&YOU dat je in 12 weken met een goed gevoel de zomer kan beginnen! Je krijgt persoonlijke begeleiding op gebied van voeding van FOOD&YOU en start tegelijkertijd bij ons met een trainingsprogramma. Onze fysiotherapeuten begeleiden je tijdens dit programma in jouw tempo conditie op te bouwen zodat je – rekening houdend met jouw pijn of beperkingen – weer vol enthousiasme en zo vrijuit mogelijk kan bewegen en sporten.

Er wordt na de intake bij een van onze fysiotherapeutrn een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Afhankelijk van je persoonlijke situatie ga je hierna 1 op 1 trainen met een fysiotherapeut of zelfstandig trainen in de zaal of onder begeleiding van een fysiotherapeut in groepsverband. Een individueel traject kan voor vergoeding van je zorgverzekering in aanmerking komen als er een indicatie voor behandeling is en je aanvullend verzekerd bent. Het zelfstandig trainen en de groepstrainingen worden niet vergoed.

FOOD&YOU heeft spreekuren in onze praktijk, dus je kunt je afspraken met hen gewoon bij ons maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *